Bornauw met twee verschillende schoenen

MAANDAG, 3 DECEMBER 2018, 07:20 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Sebastiaan Bornauw werd vorige donderdag nog bejubeld door coach Hein Vanhaezebrouck. Gisteren kreeg hij een lichte tik op de vingers. Reden: schoenen. Vanhaezebrouck stak het vooral op "Jeugdige nalatigheid".

Dertig minuten bezig en Bornauw sprint ineens naar de kleedkamer op één schoen en één sok. Tijdens een duel was zijn ene schoen volledig opengescheurd.
De jonge verdediger sprint naar de kleedkamer en komt terug buiten met een andere kleur schoen. Een schoen van ploeggenoot Ivan Santini, want Bornauw zelf had geen reservepaar mee.

"Eigenlijk begrijp ik dat niet goed", zegt Vanhaezebrouck, "In mijn tijd hadden we één paar waar we alles moesten mee doen. Vandaag de dag worden ze rond de oren gesmeten met dozen voetbalschoenen. En dan heb je nog geen reservepaar mee ?! Dat is toch wel nalatigheid, jeugdige nalatigheid. Zo zie je dat er toch nog wel wat werk is aan de jeugd."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.