Voorbeschouwing: Dinamo Zagreb - RSC Anderlecht

DONDERDAG, 13 DECEMBER 2018, 16:32 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN RSC Anderlecht speelt vanavond zijn laatste Europese wedstrijd van dit seizoen. Een wedstrijd zonder inzet want paars-wit is al langer uitgeschakeld en kan enkel nog spelen voor het Belgische coëfficiënt. Dinama en Fenerbahçe zijn de groepswinnnars. Anderlecht kan nog derde eindigen als het vanavond wint. 

Hein Vanhaezebrouck liet verschillende spelers thuis om te rusten en te recupereren. Hij wil vanavond de kans geven aan de spelers die niet veel speelden. De kans is dus groot dat hij met een volledig vertimmerd elftal aan de aftrap komt met enkele titularissen op de bank zoals Bornauw, Saelemaekers, Sambi Lokonga en Amuzu. 

De coach brengt wellicht Saief en Bakkali aan de aftrap, zij werden vorige speeldag nog uit de selectie gezet wegens een gebrek aan motivatie. Edo Kayembe zal de lijnen op het middenveld moeten uitzetten. Gerkens komt terug uit blessure en wordt ook aan de aftrap verwacht. Achteraan zullen Sanneh en Delcroix de verdediging versterken. 

Elias Cobbaut speelde afgelopen maandag een uur mee met de reserven. Fysiek is hij klaar volgens de coach. Ook hij krijgt wellicht speelminuten in het Maksimir Stadion. 

Bij Dinamo Zagreb moeten ze het zonder hun gebruikelijke kapitein doen die geschorst is. Voor de rest zijn er geen speciale afwezigen.

Aftrap: 21u
Stadion: Maksimir
Scheidsrechter: Sandro Schärer (ZWI)

: : : DINAMO ZAGREB : : :

Mogelijke opstelling: Livakovic, Théophile, Dilaver, Stojanovic, Rrahmani, Sunjic, Gojak, Olmo, Orsic Gavranovic en Hajrovic
Invallers: Peric, Leskovic, Kadzior, Petkovic, Zagorac, Situm en Leovac

Geblesseerd:
Geschorst: Ademi (1/1)
Gevaar voor gele schorsing: Hajrovic en Sunjic

: : : RSC ANDERLECHT : : :

Mogelijke opstelling: Boeckx, Appiah, Sanneh, Delcroix, Milic, Kayembe, Gerkens, Morioka, Bakkali, Saief en Santini
Invallers: Didillon, de Jong, Cobbaut, Bornauw, Saelemaekers, Sambi Lokonga, Amuzu, Musona en Dauda.

Geblesseerd: Lawrence, Makarenko, Trebel, Sowah
Geschorst:
Gevaar voor gele schorsing:



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.