Zetterberg: "Ontslag Vanhaezebrouck is spijtige zaak"

WOENSDAG, 19 DECEMBER 2018, 13:15 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Vanaf 1 januari 2019 maakt Pär Zetterberg deel uit van de sportieve staf van RSC Anderlecht. De Zweed had graag samengewerkt met Hein Vanhaezebrouck. Hij herhaalt nogmaals dat het niet zijn ambitie is om T1 te worden: "Ik wil de opvolgers van Vanhaezebrouck hun plaats niet innemen."

"Voor mijn terugkomst officieel werd heb ik bijna drie uur gepraat met Vanhaezebrouck. We hebben gediscussieerd over vanalles en nog wat in zijn bureau. Conclusie was dat we dezelfde ideeën hadden over offensief voetbal en de jeugd inpassen in de A-kern", zegt Zetterberg. 

Bij zijn aanstelling liet Zetterberg al weten dat hij geen ambities heeft om hoofdtrainer te worden van paars-wit. Het ontslag van Vanhaezebrouck heeft die plannen niet gewijzigd.
"Ik heb een contract van onbepaalde duur, maar ik zal nooit overnemen. De opvolgers van Vanhaezebrouck mogen weten dat ik hun plaats niet wil innemen, dat ik er niet ben om hen stokken in de wielen te steken. Ik vind het ontslag wel spijtig want ik had graag met hem samengewerkt. De eerste contacten waren goed en er was wederzijds respect."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.