Deen Hjulmand nieuwste naam die opduikt

VRIJDAG, 21 DECEMBER 2018, 09:03 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Welke trainers maken momenteel de meeste kans om aan de slag te gaan bij Anderlecht. Volgens Het Laatste Nieuws denkt Anderlecht nadrukkelijk aan Frank de Boer, maar die wordt door Het Nieuwsblad afgeschreven. Deze laatste krant schuift met Kasper Hjulmand een nieuwe en onbekende naam naar voor.

Kasper Hjulmand is een 46-jarige Deen die, op een kort intermezzo met Mainz na, sinds 2011 aan de slag bij Nordsjælland. Hij staat voor een 4-3-3 en boekte successen met heel wat tieners in zijn ploeg. In 2012 loodste hij Nordsjælland naar de titel. In 2013 werd hij vice-kampioen en vorig seizoen eindigde hij als derde. Hjelmand is einde contract na dit seizoen. Anderlecht zou bij Scandinavische ex-spelers al info hebben ingewonnen.

Roberto Donadoni maakt volgens Het Nieuwsblad weinig kans. De Italiaan werd aangeboden, maar heeft een te defensieve voetbalfilosofie.

Peter Bosz maakt zowel volgens Het Nieuwsblad als Het Laatste Nieuws nog kans, maar die eerste krant weet dat hij de voorkeur geeft aan een grotere competitie.

Het Laatste Nieuws schrijft dat Frank de Boermeer kans maakt dan Bosz. Maar Het Nieuwsblad meent dan weer dat hij de trainer was met wie Michael Verschueren eergisteren dacht rond te zijn, wat finaal toch niet het geval was.



anderlecht-online forum