"Spelers weten dat ze verantwoordelijkheid dragen bij ontslag"

VRIJDAG, 21 DECEMBER 2018, 17:29 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Je zal Karim Belhocine geen kwaad woord horen zeggen over Hein Vanhaezebrouck. Ook na het ontslag hebben beide heren nog veel contact met elkaar. "Ik heb veel respect voor Hein", zegt Belhocine.

"Natuurlijk hebben we mekaar nog gehoord na zijn ontslag, is dat niet normaal misschien. Ik heb heel veel respect voor Hein. Mij zal je dan ook niets slechts horen zeggen over iemand waarmee ik samenwerk", is de ad-interim trainer eerlijk. 

Het ondermaatse niveau van de spelers op Cercle Brugge leidde tot het ontslag van Vanhaezebrouck. "De spelers zijn zich daar zelf ook bewust van dat ze mede verantwoordelijk zijn voor het ontslag. Het belangrijkste voor hen is dat ze nu opnieuw plezier hebben in het voetbal. Daar heb ik ook enorm op gehamerd de voorbije dagen, op grinta. En ik heb gezien dat ze er zin in hebben, dat ze samen er willen voor gaan. En het zal nodig zijn want Moeskroen is geen gemakkelijke verplaatsing. Maar ze willen de neerwaarste spiraal omdraaien."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.