Belhocine: "Woede van de fans is begrijpelijk"

ZONDAG, 23 DECEMBER 2018, 10:15 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS De gezangen van de fans logen er gisteren niet om op Le Canonnier. "Shame on You" en "In play-off 2 is het ook plezant", rolden van de bezoekerstribune. Karim Belhocine heeft begrip voor het ongenoegen van de fans.

"Ik kan de fans begrijpen, ze houden met heel hun hart van RSC Anderlecht. Bovendien geven ze ook nog eens veel geld uit om hun ploeg overal te kunnen volgen. En ze krijgen er niks voor terug", is Belhocine eerlijk, "Dus is het zeker wel logisch dat ze hun ongenoegen uiten."

"Toch wil eraan toevoegen dat ze daarmee de ploeg niet helpen. En dat bedoel ik niet slecht he, ik val de fans niet aan. Wat ik wil zeggen is dat er veel twijfel zit in onze ploeg als ze dan ook nog eens uitgefloten worden, wordt die twijfel nog groter en lukt er niets meer", zegt de ad-interim trainer.

Donderdag komt Waasland-Beveren naar het Constant Vanden Stock Stadion, Belhocine hoopt in ieder geval dat zijn ploeg zich dan zal herpakken. "Hopelijk kunnen we ons herpakken tegen Waasland-Beveren. Nadien is het winterstop. De ideale moment voor de spelers om de hoofden even leeg te maken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.