"Ik hoop dat we vertrokken zijn"

VRIJDAG, 28 DECEMBER 2018, 10:33 - emjomi
Logo Anderlecht-Online

INTERVIEWS Karim Belhocine bracht een ongewone opstelling aan de start. De uitleg voor zijn keuze was simpel: "Terug naar de basis en jongens die zich wilden bewijzen". Hoe de toekomst eruit ziet voor de ad-interim coach weet hij zelf niet: "Ik bereid de stage zo goed als ik kan voor."

"De ploeg had deze zege echt nodig, ik ben dus echt gelukkig voor hen. Hopelijk zijn ze nu vertrokken, deze zege was alvast verdiend", zegt Belhocine. "Mijn keuzes?. Als het slecht gaat moet je terug naar de basis. Iedereen op zijn beste plaats en mentaliteit en willen werken. Dat hebben ze dan ook gedaan."

Hoe de toekomst er voor Belhocine uitziet is voor hem zelf ook een groot vraagteken. Kums en Bornauw braken alvast een lans voor hun ad-interim coach. Ondertussen probeert Belhocine de stage al zo goed als mogelijk voor te bereiden. Of hij daar zelf bij zal aanwezig zijn, weet hij zelf nog niet. "Ik heb nog niets gehoord van het bestuur. Als ze vragen hebben over mogelijke versterkingen, zal ik ze zo goed als mogelijk bijstaan. Ook de winterstage bereid ik al zo goed als ik kan voor."

Bron: HLN (NVK)anderlecht-online forum