Anderlecht hoeft Nkaka niet meer

ZONDAG, 30 DECEMBER 2018, 22:33 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Aristote Nkaka woonde donderdag de partij tussen Anderlecht en Waasland-Beveren bij. Dat leidde tot heel wat gespeculeer, maar een overgang deze winter is niet aan de orde. Sterker nog: volgens Het Nieuwsblad wil paars-wit hem ook in de zomer niet meer.

Afgelopen zomer was er een mondeling akkoord dat Nkaka na dit seizoen van Oostende naar Anderlecht zou verhuizen. Sindsdien zit hij op een dood spoor bij Oostende. Volgens KVO-coach Gert Verheyen loopt de middenvelder er de kantjes af. Verheyen liet Nkaka dan ook al meermaals op de bank, of zelfs naast de wedstrijdkern.

Volgens Het Nieuwsblad heeft Oostende nu aangeklopt bij Anderlecht met de vraag of het Nkaka niet al in januari wil overnemen. Anderlecht bedankte voor het aanbod. Zijn prestaties de voorbije maanden waren niet van die aard dat Anderlecht staat te springen. Sterker nog: Anderlecht lijkt hem zelfs komende zomer niet meer te willen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.