"Resultaten en prestaties dramatisch, ook geen ziel meer in ploeg"

DONDERDAG, 3 JANUARI 2019, 12:10 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Tijdens de persconferentie kreeg Michael Verschueren ook een vraag over het ontslag van Hein Vanhaezebrouck. Voor de partij tegen Cercle zei Verschueren dat Vanhaezebrouck niet ter discussie stond, maar nadien kreeg hij wel zijn C4. Vanwaar die ommekeer?

"Het is niet mijn rol om stress te creëren voor een wedstrijd. Mijn taak bestaat erin om de coach een platrfom te geven waarin hij objectief en zonder druk van de pers kan werken. Het was mijn bedoeling om zo'n sfeer voor hem te creëren."

"Op dat moment stond ik voor honderd procent achter de coach. We stonden toen voor een haalbaar vierluik en het was de bedoeling om dit met twaalf op twaalf, of toch minstens negen op twaalf, af te sluiten. Als dat gelukt was, was Vanhaezebrouck nog aan boord."

"Maar op een bepaald moment waren de resulaten dermate dramatisch dat we niets anders konden dan de beslissing te nemen hem te ontslaan. Bovendien waren ook de prestaties op het veld dramatisch en zat er geen ziel meer in de ploeg.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.