"Bedoeling is om met Rutten een toekomst op te bouwen"

ZONDAG, 6 JANUARI 2019, 19:51 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Michaël Verschueren reageerde kort op de aanstelling van Fred Rutten als nieuwe hoofdcoach van RSC Anderlecht. Voor hoelang de Nederlander bij paars-wit heeft getekend wil Verschueren niet kwijt. 

"Hij is voor ons toch wel één van de kandidaten waarvan we vonden dat hij het DNA heeft dat wij nodig hebben", zegt Verschueren aan de telefoon, "En dat hij de capaciteiten heeft om deze ploeg terug op de rails te krijgen. We hebben gekeken naar de speelstijl dat hij in het verleden heeft toegepast en ook naar de communicatieve vaardigheden. En hoe hij met de jeugd werkt."

Over de duur van het contract van Rutten bleef Verschueren op de vlakte. "Hij tekent nu een complex contract, maar de bedoeling is dat we met Fred doorkunnen op middellange en lange termijn. Of we met hem langer doorgaan dan tot het einde van het seizoen? Dat weet je nooit echt zeker natuurlijk. Maar de bedoeling is wel dat we met hem een toekomst bouwen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.