Nordjylland gevleid met interesse in Hjulmand

MAANDAG, 7 JANUARI 2019, 16:48 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Via zijn officiële website heeft FC Nordjylland vandaag bekend gemaakt dat zijn coach Kasper Hjulmand eind dit seizoen vertrekt. De club laat ook weten dat Hjulmand eind vorige week een grote Europese club bezocht. Het noemt de naam van Anderlecht evenwel niet.

"Afgelopen weekend was er concrete belangstelling van een grote Europese club die onze Hjulmand met onmiddellijke ingang wilde overnemen als coach", zo schrijft Nordjylland op zijn website. "We zien dit als een groot teken van erkenning. Wij stonden open voor een oplossing waar iedereen zich in kon vinden, maar door het korte tijdsbestek bleek een akkoord tussen de twee clubs niet mogelijk."

"Nordjylland is een club die talentvolle spelers en coaches de kans geeft om zich te ontwikkelen. We staan hen niet in de weg wanneer ze een mooie kans krijgen om zich te verbeteren. Maar dan moeten alle partijen wel een goed akkoord vinden", zo klinkt het nog.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.