Kara maakt hommeles bij Nantes

WOENSDAG, 9 JANUARI 2019, 15:59 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Een terugkeer van Kara Mbodj naar Anderlecht is weer iets waarschijnlijker geworden. De Senegalees weigerde gisteren na zijn wissel de hand van zijn coach te schudden. Vanmorgen kwam hij niet opdagen op training. Kara lijkt zich zo onmogelijk te maken bij Nantes.

De uitleenbeurt van Kara aan Nantes is geen onverdeeld succes. De verdediger verzamelde tot nu acht basisplaatsen, waarvan zes in de competitie. Gisteren tegen Montpellier mocht hij nog eens starten, maar al na 57 minuten haalde coach Halilodzic hem naar de kant. Kara reageerde kwaad en weigerde de uitgestoken hand van zijn coach. Vanmorgen kwam hij niet opdagen voor de training.

Kara lijkt zo aan te sturen op een verbreking van zijn huurcontract. Nantes zou dit niet ongelegen zijn. In Frankrijk is er een regel die bepaalt dat clubs slechts vijf spelers mogen huren. Als Kara vertrekt, creëert dat ruimte om een nieuwe speler te huren.

Anderlecht kan nog een sterke centrale verdediger gebruiken om de boel achteraan te organiseren. Een terugkeer van Kara zou een eenvoudige oplossing zijn.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.