Zetterberg: "Willen een speler met kwaliteiten"

ZONDAG, 13 JANUARI 2019, 19:12 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Net als Fred Rutten heeft ook Pär Zetterberg er zijn eerste werkweek bij RSC Anderlecht opzitten. Op gebied van transfers herhaalde hij wat ook Fred Rutten en Michaël Verschueren eerder al zeiden, beslissingen worden genomen na de winterstage. Maar één ding wil Zetterberg wel kwijt: "Als er iemand komt, komt er iemand met kwaliteiten."

Zetterberg en Rutten zitten in ieder geval al op dezelfde golflengte: "De adviezen die hij heeft zijn leerrlijk en nuttig."

Volgende week zondag herbegint de Jupiler Pro League voor Anderlecht die zich mag verplaatsen naar de Ghelamco Arena. Direct een goede test voor de nieuwe coach en zijn assistenten. De ploeg is de laatste weken zijn vertrouwen kwijt en Zetterberg hoopt dat terug te zien tegen de Buffalo's, een overwinning zou dat vertrouwen alleen maar doen groeien. 

"Als we winnen op Gent wil dat zeggen dat het vertrouwen in de groep terug is en dat zou al een geruststelling zijn. Iedereen moet zich voor 100% inzetten, dat is het minimum als je als speler van Anderlecht op het veld staat. Ik ben er zeker van dat iedereen zich daar bewust van is", gaat Zetterberg verder. 

Transfers

"We zullen de eerste beslissingen nemen na de laatste oefenwedstrijd van zondagnamiddag. Maar als we een speler aantrekken, willen we ook een speler met kwaliteiten. Hij moet zeker een meerwaarde vormen", besluit de Zweed.





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.