"Vanhaezebrouck rekende niet op mij en gaf me geen kans"

VRIJDAG, 18 JANUARI 2019, 09:52 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Knowledge Musona doet het seizoen uit bij Lokeren. Op zijn eerste werkdag in Wase loondienst, blikt hij nog even terug op zijn tijd bij Anderlecht. "De supporters hebben de echte Musona niet gezien", zo klinkt het.

Musona vindt niet dat hij gefaald heeft bij Anderlecht. "Onder de vorige trainer kreeg ik onvoldoende kansen om mij te bewijzen. Het is oneerlijk om te worden beoordeeld wanneer je geen vijf wedstrijden na elkaar in de basis stond. Het is op die manier dat je vertrouwen en automatismen opbouwt."

"De trainer rekende niet op mij", gaat Musona verder. "Waarom, dat moet je aan hem vragen. Ik moet dit aanvaarden. Het was moeilijk om te trainen en geen wedstrijden te spelen. En frustrerend dat ik soms zelfs niet in de selectie zat."

Met Fred Rutten sprak Musona naar eigen zeggen niet, wel met Michael Verschueren en Frank Arnesen. "Als ik wilde spelen, moest ik vertrekken. Dus heb ik dit beslist. Na het seizoen keer ik in pricipe terug. Dan is het aan hen om te beslissen of ik nog een toekomst heb bij Anderlecht."



anderlecht-online forum