Zulj: "Ik hoop het verschil te maken bij Anderlecht"

ZATERDAG, 19 JANUARI 2019, 08:13 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Peter Zulj keerde gisteren terug naar België. Op de luchthaven werd hij opgewacht door Het Nieuwsblad. Fred Rutten zegt dat de mogelijkheid er is dat de Oostenrijker morgen speelt, als is dat volgens Zulj toch wel wat kort dag. 

"Zondag al spelen ? Dat is wat timing toch wat kort denk ik", is Zulj eerlijk, "Ik denk dat ik eerder volgende week een eerste keer zal spelen."

"Ik had een goed gesprek met Frank Arnesen en Fred Rutten, daarduit bleek dat ik het toch het profiel heb dat Anderlecht zocht. Bovendien ken ik Ivan Santini nog van bij Red Bull Salzburg. Ik hoop hier echt het verschil te maken."

"Anderlecht speelt ook elk jaar voor Europees voetbal. Dit is dus de ideale stap voor mij. Ik heb een goeie linker en vista. Ik kan een man uitschakelen en durf ook mijn kans te wagen voor doel. Hopelijk trek ik die lijn door bij Anderlecht", besluit Zulj.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.