Rutten: "Dit doet pijn"

MAANDAG, 21 JANUARI 2019, 09:19 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Fred Rutten gaf na afloop van de wedstrijd tegen AA Gent toe dat de nederlaag hard aankwam. Meteen deelde hij ook zijn wens dat er nog wat kwalitieit mag bijkomen. De Nederlander is er zich van bewust dat er nog hard moet gewerkt worden om play-off 1 te halen. 

"Dit doet best wel pijn", gaf Rutten toe, "We zullen nog hard moeten werken om play-off 1 te halen. De eerste helft was nochtans niet slecht, maar de wissel van Pieter Gerkens heeft ons doen kantelen. Op die momenten zie je het gebrek aan kwaliteit. Vooral in balbezit zijn we nog te slordig. Al geloof ik dat we die fouten er nog kunnen uitkrijgen. De kuur daarvoor is vertrouwen en dat komt er door te winnen."

Rode kaart

Francis Amuzu pakte twee keer geel en mocht op een kwartier van het einde gaan douchen. "Na die rode kaart was de wedstrijd helemaal gespeeld. Het is de jeugdigheid die Amuzu genekt heeft. Ik neem hem dat niet kwalijk,  maar hij zal toch moeten leren dat dit soort acties zijn ploeg in de problemen kan brengen."

Foto:@Pinatar Arena



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.