Saelemaekers: "Onder Rutten teruggekeerd naar de basis"

MAANDAG, 21 JANUARI 2019, 10:09 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Alexis Saelemaekers begon op de bank tegen AA Gent. Een half uurtje voor tijd mocht hij wel invallen en hij deed dat helemaal niet slecht. In eerste plaats wil Saelemaekers nu zijn basisplaats terug heroveren. 

"We hebben de eerste helft veel inspanningen gedaan. Spijtig genoeg zijn we op een gegeven moment met tien gevallen", zegt Saelemaekers, "Het is moeilijk om in die omstandigheden nog terug te komen. Ik ben wel blij dat ik heb kunnen tonen dat ik ook in offensieve rol uit de voeten kan. Het is nu aan mij om mij te blijven bewijzen en zo mijn plaats in de basis terug  verdienen."

"Onder Rutten zijn we teruggekeerd naar de basis. We focussen ons op ons eigen spel, niet op dat van de tegenstander. We willen elke match een resultaat halen. Dat is wat er in mijn ogen echt veranderd is. We hebben nu zeventien punten achterstand op Genk. Het belangrijkste is dat we ons plaatsen voor play-off I. Daarna is alles nog mogelijk", aldus nog Saelemaekers.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.