"Sterkhouders en jeugd beschermen"

DINSDAG, 22 JANUARI 2019, 11:33 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS In de transferperiode mogen er ook spelers vertrekken. Wie dat zijn, daar wou Michaël Verschueren geen naam op plakken. Wat wel zeker is, de sterkhouders en de jeugd mogen niet weg. Al hangt dat ook dikwijls van de speler zelf af.

"We hebben gisteren de oefening gemaakt wie er mag blijven en wie het heel moeilijk zal krijgen om bij de A-kern te spelen", was Verschueren eerlijk; "Wie mag vertrekken ga ik hier niet zeggen. Wat ik wel kan zeggen is dat de zaakwaarnemers van die spelers op de hoogte zijn gebracht. Het is nu aan hen om te bekijken met hun speler wat de volgende stappen zijn."

Jeugd en sterkhouders

Natuurlijk bestaat er in een transferperiode ook altijd het gevaar dat sterkhouders vertrekken. "Dat weten we en de boodschap is uitgestuurd dat enkele sterkhouders en jeugd niet te koop zijn. Die proberen we te beschermen. Al hangt er natuurlijk ook veel af van de speler zelf. Als een club komt zwaaien met een monsterloon is het vaak moeilijk om hem te houden."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.