Verschaeren: "Een fantastisch moment"

MAANDAG, 28 JANUARI 2019, 08:21 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Peter Zulj liet zich opmerken, maar de grote uitblinker tegen Eupen was Yari Verschaeren. "Ik had gezonde stress voor de wedstrijd", vertelde de 17-jarige middenvelder achteraf. Ook coach Fred Rutten en ploegmaat Alexis Saelemaekers loofden Verschaeren.

"Yari is een jonge kerel en zeer talentvol. Anderlecht bulkt van het talent. Er is niet alleen Yari. Die jongens moeten zich nu ontplooien en dat is een kwestie van tijd. Maar Yari deed het vandaag naar behoren. Ik ben er content over", bleef Rutten kalm. "Want ik heb niet de gewoonte om één of twee spelers eruit te halen. Het team heeft ervoor gezorgd dat we deze wedstrijd hebben gewonnen."

Dan was Saelemaekers iets guller met zijn lof. "De rust aan de al die Yari op die leeftijd uitstraalt, is opmerkelijk", aldus de ook nog altijd maar 19-jarige Saelemaekers. "Het is indrukwekkend. Ik voorspel hem een grote carrière."

En het laatste woord is aan Verschaeren zelf. "Dat doelpunt was een fantastisch moment."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.