"Provocatie van Bayat en Trebel"

MAANDAG, 28 JANUARI 2019, 10:28 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Volgens Peter Vandenbempt zijn Anderlecht-bestuurders Marc Coucke en Michael Verschueren niet opgezet met de aanwezigheid van Mogi Bayat gisteren in de tribunes tijdens Anderlecht - Eupen. Wat de journalist een nog groter probleem vindt, is dat Bayat er zich kostelijk amuseerde met aanvoerder Adrien Trebel.

Na zijn gevangenisstraf is Bayat back in business. "Bij sommige clubs, zoals Anderlecht, omdat ze niet anders kunnen (Nantes mandateerde Bayat bij de terukeer van Kara. Andere clubs doen een beroep op Bayat omdat hij hen het beste kan helpen", vertelt Vandenbempt op Radio 1. "In het begin was hij schuchter, maar nu is hij weer zijn provocerende zelf."

Bayat zat gisteren naast Anderlecht-aanvoerder Trebel. Die betuigde in het verleden al openlijk zijn steun aan de omstreden makelaar. "Verschueren riep hem toen op het matje, maar Trebel zei toen dat hij zijn standpunt niet zou veranderen", aldus Vandenbempt. "In die zin is het optreden van Trebel een soort van provocatie tegenover de mensen die zijn riante salaris betalen."

Dat Bayat op Anderlecht was, was op zich niet vreemd. "Bayat beschikt twee abonnementen op Anderlecht en mag hij gaan en staan waar hij wil", besluit Vandenbempt.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.