Transfer in: Eleke, Leon of niets?

DONDERDAG, 31 JANUARI 2019, 06:28 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Slaagt Anderlecht er vandaag nog in om een inkomende transfer te realiseren. De Nigeriaan Blessing Eleke van Luzern lijkt momenteel de grootste kanshebber, maar ook de naam van Sergio Leon valt. Nikolai Komlichenko en RIcardo Gomes worden door hun clubs liever niet verkocht.

Gisteren kon u hier al lezen dat Facundo Ferreyra en Yunus Akgül niet komen. Drie namen worden nog genoemd. Boleslav lichte gisteren de optie op Komlichenko en verkoopt hem liever niet meteen. Ook Partizan Belgrado staat niet te springen om hun topschutter deze winter te laten gaan.

Blijft over: Eleke van Luzern. Zijn prijs zou één miljoen euro huur plus drie miljoen euro aankoopoptie bedragen. Gunt René Weiler zijn ex-club zijn spits? Het Laatste Nieuws meldt dat Anderlecht ook polste bij Betis-spits Sergio Leon, maar zijn entourage geeft aan dat die liever in Spanje blijft. De 30-jarige Leon scoorde vde voorbije twee seizoenen tien en elf keer in de Primera Divison, maar komt dit seizoen amper aan spelen toe.

Het wordt nog een spannende dag ...



anderlecht-online forum