Nieuwjaarsreceptie voor fans en sponsors

DONDERDAG, 14 FEBRUARI 2019, 05:58 - emjomi
Logo Anderlecht-Online

ANDERE RSC Anderlecht organiseerde gisterenavond een nieuwjaarsreceptie voor de fans en de sponsors. Marc Coucke kalmeerde op zijn gekende wijze de paars-witte aanhang, Michael Verschueren beloofde de zomermercato performanter aan te pakken. 

Per supportersclub was er vijf man uitgenodigd er was ook een ruime spelersdelegatie aanwezig, zonder de coaches. 

Coucke liet weten dat er binnenkort een supportersenquête komt om de supporters hun wensen en hun ongenoegen te leren kennen. Om daar dan volgend seizoen mee aan de slag te gaan. Verder liet de voorzitter ook weten dat de kapitaalsverhoging eraan komt. Verder bedankte hij iedereen voor de steun: “Ik hoorde dat jullie vroeger op Neerpede kwamen protesteren als het niet draaide, maar jullie mentaliteit is veranderd. Dat waardeer ik”, zei hij. 

Michael Verschueren liet weten dat de club een ingewikkelde wintermercato achter de rug heeft door het ontslag van Hein Vanhaezebrouck. Zijn wenslijst was ineens niet meer van toepassing doordat Fred Rutten zijn wensen anders waren.Ver­schueren beloofde wel dat Anderlecht volgende zomer een pak performanter zal zijn.

Bron: HNB (Jug)



anderlecht-online forum