Abazaj: "Blij dat ik de kans kreeg om bij Anderlecht te voetballen"

DONDERDAG, 14 FEBRUARI 2019, 10:13 - emjomi
Logo Anderlecht-Online

INTERVIEWS RSC Anderlecht slaagde er in om Kristal Abazaj nog elders anders onder te brengen. Hij wordt verhuurd aan het Kroatische Osijek. Zijn verblijf bij paars-wit was kort maar toch is Abazaj dankbaar voor zijn korte tijd in Brussel. 

"Toen ik mijn overstap maakte naar RSC Anderlecht was ik dolgelukkig. Maar weinig Albanese voetballers geraken in zo een grote club. Ik wist op voorhand dat ik ging moeten strijden voor mijn plaats. Maar ik had de pech, kort na mijn aankomst raakte ik geblesseerd. Nadien was het moeilijk om mij echt nog te kunnen doorzetten. Maar ik ben dankbaar voor de kans die ik daar gekregen heb. Het was voor mij een heel positieve ervaring waar ik veel van heb geleerd", zegt Abazaj.

Ivan Santini

Abazaj kende Osijek niet, het was Ivan Santini die hem veel leerde over de club. "Echt kennen deed ik Osijek niet, het is maar toen ik hoorde dat ze interesse hadden dat ik ben beginnen navraag te doen over de club. Zo kwam ik terecht bij Ivan Santini, hij is een Kroaat en vertelde mij veel over de club. Die info heeft mij uiteindelijk geholpen om voor Osijek te kiezen."

Bron: newsport.alanderlecht-online forum