"Didillon is een goede gast, ik heb dat ook tegen mijn broer gezegd"

DONDERDAG, 14 FEBRUARI 2019, 11:32 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Op het einde van de wedstrijd op Standard ging Paul-José Mpoku nog even verhaal halen bij Thomas Didillon over het "Baraki-incident". Albert Sambi Lokonga, broer van Mpoku, heeft nogmaal uitgelegd aan Mpoku dat er geen kwaad opzet gemoeid was met die uitspraak: "Dat hoofdstuk is nu afgesloten."

Sambi Lokonga woonde de wedstrijd bij aan de zijde van zijn schoonzus: "Zij was natuurlijk blij toen ze haar man de winning goal zag scoren, ik iets minder. Ik was vooral teleurgesteld voor mijn club. Ik wist meteen dat mijn broer ging gevaarlijk zijn toen hij die bal op de flank kreeg toegespeeld. Na de wedstrijd heb ik met mijn broer ook nog even gepraat over die "Baraki"-uitspraak van Didillon. Ik heb hem gezegd dat er helemaal geen kwaad opzet zat in de uitspraak van Thomas en dat hij echt wel een goeie gast is. Dat heeft hij begrepen en het hoofdstuk is nu afgesloten."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.