D'Onofrio: "Roger is een heel goed mens"

ZATERDAG, 16 FEBRUARI 2019, 08:30 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Luciano D'Onofrio en Roger Vanden Stock zijn al gedurende 20 jaar vrienden. D'Onofrio vindt het dan ook niet meer dan normaal dat hij zijn goede vriend uitnodigt voor de wedstrijd van morgen. Maar ook Marc Coucke is welkom in de presidentiële loge. 

"Ik heb een uitstekende relatie met Roger", zegt D'Onofrio, "We kennen mekaar al van toen Roger voorzitter werd bij Anderlecht want ik kende zijn vader toen goed. Roger probeerde toen al om mij naar Anderlecht te halen. Dat is al meer dan 20 jaar geleden en ondertussen is dat echte vriendschap geworden, dat durf ik zeggen."

Voor D'Onofrio was het dan ook niet meer dan normaal om Vanden Stock uit te nodigen voor de wedstrijd van morgen. "Ik vind het nog altijd heel spijtig dat Roger uit het voetbal is gestapt. Hij was sereen en evenwichtig. Zo'n mensen hebben we nodig. Roger is een heel goed mens. En ja, ook Marc Coucke is uitgenodigd. Zoals alle andere mensen van alle clubs is hij welkom. Ik ken Coucke van bij de Pro League. We gaan vriendschappelijk met mekaar om, maar ik heb eigenlijk met weinig mensen problemen."



anderlecht-online forum