Geen probleem Trebel

DONDERDAG, 21 FEBRUARI 2019, 05:48 - emjomi
Logo Anderlecht-Online

INTERVIEWS RSC Anderlecht en Mogi Bayat, dat komt nooit meer goed. Kapitein van paars-wit, Adrien Trebel is zijn makelaar altijd openlijk bijven steunen. Ook nu met de inbeslagname. Michael Verschueren zegt dat dat geen problemen oplevert voor de positie van hun kapitein bij de club. 

Het is eigenlijk een beetje surrealistisch: een makelaar die beslag laat leggen op de tegoeden van een club terwijl hij bij diezelfde club nog een paar spelers onder zijn vleugels heeft. Niet voor Mogi Bayat dus. 

Adrien Trebel blijft zijn makelaar steunen: “En dan zullen we ook niet anders dan met hem samenwerken als Trebel vertrekt”, zegt Michaël Verschueren, “Maar wie zegt trouwens dat Trebel nu wil vertrekken. Hij voelt zich hier goed en zijn contract is onlangs serieus opgewaardeerd. Adrien ligt trouwens heel goed in de groep en hij doet er alles aan om fit te geraken voor de play-offs.”

Onlangs dook Bayat op in het Astridpark om de wedstrijd tegen Eupen bij te wonen met aan zijn zijnde de geblesseerde Trebel: “Toen heb ik wel gezegd dat dat niet zijn beste zet was”, geeft Verschueren toe. 

Bron: HLN (MJR)anderlecht-online forum