"Ook Lokeren is opnieuw een finale"

VRIJDAG, 1 MAART 2019, 14:49 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Na de uitwedstrijd op Antwerp en de thuiswedstrijd tegen Club Brugge wacht nu de verplaatsing naar de allerlaatste in de stand Sporting Lokeren. Voor Fred Rutten is dat een wedstrijd als de vorige, want ook dit is weer een finale voor RSC Anderlecht dat moet met drie punten terug naar huis keren. 

Kijkt Rutten anders naar de wedstrijd van zondag? "Voor mij maakt het niet uit of we naar Standard of naar Lokeren gaan, voor ons is elke wedstrijd nu belangrijk. Voor ons is elke wedstrijd nog altijd een finale en we moeten ook nu weer met de drie punten de bus terug opstappen."

Winst tegen Antwerp en een gelijkspel tegen Brugge, paars-wit heeft dus al wat meer vertrouwen opgedaan. "Die uitslagen geven goede hoop maar er zijn nog steeds geen garanties. Ja, het vertrouwen is wat groter, maar dat is geen garantie op winst he. We moeten alles blijven geven en goed voorbereid zijn. We moeten professioneel blijven en de drie punten pakken. Lokeren heeft niets te verliezen dus die zullen alles geven. Bovendien hebben ze ook een goed veld, daar kijk ik wel naar uit", voegde Rutten er lachend aan toe.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.