Proto: "Anderlecht is zijn prestige aan het verliezen"

ZATERDAG, 2 MAART 2019, 10:29 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Silvio Proto kijkt de hele situatie bij RSC Anderlecht met lede ogen aan. Ook al heeft hij geen enkele link meer met de club, hoe de dingen er nu lopen doet hem pijn aan het hart. 

Proto volgt RSC Anderlecht nog: "Ik ben niet echt meer met de club verbonden, maar toch doet het pijn als ik zie in welke situatie de club nu zit. Naar wat ik allemaal hoor en lees is Anderlecht Anderlecht niet meer. Veel dingen zijn veranderd en dat wordt mij ook bevestigd door mensen die er intern nog aanwezig zijn. Anderlecht is zijn prestige aan het verliezen."

Anderlecht is Oostende niet

"Het is niet normaal dat je nu hoort dat Anderlecht moet vechten om zich te kwalificeren voor play-off A", gaat Proto verder, "Dat klopt toch niet denk ik dan, er moet ergens een fout zitten. Dat moet nog maar eens duidelijk dat het oude bestuur toch niet zo slecht bezig was. En dat bepaalde personen het toch wel onderschat hebben. Er is een groot verschil tussen voorzitter zijn van Oostende en voorzitter zijn van RSC Anderlecht. Daar hebben velen zich blijkbaar toch aan mispakt."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.