Vranjes praat: "Misstappen duur betaald"

WOENSDAG, 6 MAART 2019, 08:08 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Normaal praat hij nooit met de pers, maar nu doet hij het toch. Het Laatste Nieuws brengt vandaag een paginagroot intereview met de rebel van Anderlecht. "Ik ben altijd de zondebok en dat is onterecht", zo verdedigt Vranjes zich.

Vranjes ging in op de uitnodiging van Het Laatste Nieuws op voorwaarde dat hij de rekening van het etentje betaalde en dat een tolk aanwezig was. De krant legde Vranjes alle hete hangijzers van de voorbije maanden voor. De verdediger reageerde.

Over de beelden van AEK-supportersgeweld

"Dat was stom. Het leek of ik hooliganisme goedkeurde, wat niet mijn bedoeling was. Ik wilde enkel tonen hoe intens de sfeer bij mijn ex-club AEK Athene kan zijn. Ik had onvoldoende nagedacht, ook omdat mijn Griekse vrienden me hadden opgejut."

Over zijn tattoo van Mamcilo Duljic

"Duljic was een geestelijke die het opnam voor mijn volk. Maar is dit zo belangrijk?"

Over de doodsbedreigingen en dick pic aak zangeres Jelena Karleusa

"Dat is privé". Sinds dit voorval gaat Vranjes door een relatiecrisis met zijn partner.

Over zijn sportieve prestaties

"Ik weet dat die de laatste maanden niet geweldig waren. Maar zeggen dat ik de enige schuldige was van de malaise ... dat is te gemakkelijk. De scheidsrechters benaderden mij anders door mijn reputatie."

Over zijn imago

"Mijn fouten worden altijd uitvergroot en dat vind ik oneerlijk. Ik heb mijn misstappen veel te duur betaald. Ik heb het imago van een bad boy. Daar heb ik geen probleem mee. Misschien ben ik het ook een beetje."

Over toekomst bij Anderlecht

Ik doe wat men me opdraagt, niemand kan me een gebrek aan inzet verwijten. Het is wel jammer dat ik geen wedstrijden mag spelen bij de beloften. Ik kan hen helpen met mijn ervaring. Daar zou ik me ook beter bij voelen want dan werk ik voor mijn geld."

"Ik train regelmatig alleen. Ik denk dat ik nog iets kan betekenen voor Anderlecht. Maar uit de gesprekken die ik had met Michael Verschueren bleek duidelijk dat het voorbij is. Anderlecht gaat niet meer van gedachte veranderen."



anderlecht-online forum