Rutten: "We zijn tot iets in staat in play-off 1"

MAANDAG, 11 MAART 2019, 13:59 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Fred Rutten was tevreden over de eerste helft van zijn ploeg. Maar hij benadrukt ook meteen dat er nog werkpunten zijn voor de toekomst. Zo moeten ze nog leren om die eerste helft ook door te trekken naar de tweede helft om het deksel niet op de neus te krijgen. 

Al bij al was Rutten tevreden en hoopt hij dat zijn ploeg nu wat meer vertrouwen getankt heeft. Een belangrijk gegeven in aanloop naar play-off 1 want daar ziet de coach nog mogelijkheden. 

"Over die eerste helft ben ik tevreden, over de tweede minder. Het is gevaarlijk hoe ze daar presteerden we hebben in het verleden al vaker het deksel op de neus gekregen bij zo een wedstrijden. De intentie was er, alleen kunnen ze dat geen hele wedstrijd volhouden. Ik ga ervan uit dat dat een groeiproces is. Er is nu wel zekerheid over play-off 1 en dat moet toch ook vertrouwen geven."

"Iedereen is blij maar dan denk ik langs de andere kant: 'Dat is toch normaal die plaats in play-off 1. Dit is tenslotte Anderlecht'. Dus de lat mag nu ook wat hoger", gaat Rutten verder, "Ze hebben mij aangepraat dat in POI alles mogelijk is. We zijn tot iets in staat in POI."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.