"We gaan Saelemaekers nog nodig hebben"

MAANDAG, 18 MAART 2019, 10:51 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Alexis Saelemaekers zit meer op de bank dan hem lief is. Onder Hein Vanhaezebrouck was hij een vaste waarde, nu is hij een sporadische invaller. Dennis Appiah geeft de jonge verdediger raad en zegt dat hij nog niet mag wanhopen. 

Fred Rutten geeft de voorkeur aan 'echte' verdedigers en daardoor is Saelemaekers gezakt naar de derde in de rangorde. Appiah stak hem voor en staat nu op nummer 1. "Het is voor mij ook wel een verrassing maar Alexis en ik hebben een heel goede verstandhouding. Defensief moet hij nog stappen zetten en ik probeer hem daarin te helpen. Maar dat heeft ook tijd nodig", geeft Appiah toe.

"Maar hij mag vooral de hoop niet opgeven, we gaan hem nog nodig hebben in de play-offs. Natuurlijk is het niet gemakkelijk voor hem nu, maar dat vindt niemand leuk. Maar hij moet zich herpakken. Iedereen zegt dat hij de toekomst van Anderlecht is en dat denk ik ook", aldus nog de verdediger.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.