Anderlecht volgt Griekse topschutter

VRIJDAG, 29 MAART 2019, 06:58 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Een extra/nieuwe diepe spits is één van de prioriteiten voor komende zomer. Vanuit dat oogpunt volgt Anderlecht de prestaties van Efthymios Koulouris, weet Het Laatste Nieuws. De 23-jarige Griek is met 16 doelpunten momenteel topschutter in zijn vaderland.

Koulouris wordt dit seizoen door leider PAOK uitgeleend aan Atromitos. Dankzij zijn doelpunten staat Atromitos momenteel vierde. Van de 35 goals die de club dit seizoen scoorde, maakte Koulouris er 16 (waarvan twee strafschoppen). Daarnaast leverde hij drie assists af. In de beker scoorde Koulouris vijf keer in evenveel duels en in de Europa League-voorronde één keer in twee matchen.

Anderlecht scoutte Koulouris al meerdere keren, schrijft Het Laatste Nieuws. Ook Sporting Lissabon heeft hem in het vizier. De transferwaarde van de 1m84 grote spits bedraagt drie miljoen euro. PAOK wil er momenteel echter vijf.

Koulouris debuteerde een jaar geleden voor de Griekse nationale ploeg. In zeven (korte) invalbeurten scoorde hij daar nog niet.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.