"Niet actief op zoek naar nieuwe naam voor stadion"

VRIJDAG, 29 MAART 2019, 19:03 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Mag Lotto de nieuwe naam kiezen voor het Constant Vanden Stock Stadion? Jo Vanbiesbroeck laat weten dat er daaromtrent nog niets beslist is. Bovendien is de club ook niet actief op zoek naar een sponsornaam: "De naam van het stadion is belangrijk voor de clubgeschiedenis en we geven die niet zomaar weg."

Vijf namen deden plots de ronde: Lotto Park, Lotto Stadion, Lotto Dome, Lotto Center en Lotto Village. Maar RSC Anderlecht laat bij monde van commercieel directeur Vanbiesbroeck weten dat er geen beslissingen genomen zijn en dat men eigenlijk ook niet actief op zoek is naar een nieuwe sponsornaam. 

"Er zijn wel gesprekken gaande met de verschillende sponsors om te bekijken hoe ze hun sponsoring kunnen uitbreiden. En de Nationale Loterij is één van onze sponsors. We bekijken hoe die sponsors hun naam het best naar buiten brengen. Dat kan via ledboarding, dat kan op onze digitale platformen, dat kan met spelersacties en eventueel ook door hun naam aan het stadion te geven. Maar daar is geen akkoord over. Die stadionnaam is ook belangrijk in de clubgeschiedenis en we gaan die niet zomaar weggeven. Daar moet iets substantieels tegenover staan."



anderlecht-online forum