Verschaeren tekent bij tot 2022

VRIJDAG, 29 MAART 2019, 19:10 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Het is gebeurt, Yari Verschaeren heeft zijn contract bij RSC Anderlecht verlengd tot 2022. De onderhandelingen waren al een tijdje aan de gang en vandaag zette de 17-jarige zijn handtekening. Tot grote vreugde van Michaël Verchueren, Jean Kindermans en waarschijnlijk ook wel de supporters.

“De ondertekening van dit contract staat symbool voor het beleid van RSC Anderlecht, een beleid waarin de jeugd een centrale rol speelt”, aldus  Michael Verschueren. “We zijn bijzonder blij dat Yari zijn contract heeft verlengd."

Ook directeur van de jeugdacademie Jean Kindermans is opgetogen: “Dat Yari een toptalent is, hoeven we niet uit te leggen. Dat bewijst hij wekelijks bij de A-ploeg. Ik ben dan ook erg blij met deze contractverlenging. Het toont aan dat hij gelooft in het traject dat wij sinds de U9 met hem uitbouwen en het ook in de toekomst willen verderzetten.”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.