Rutten: "Yari is een stilist"

VRIJDAG, 29 MAART 2019, 20:23 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS We gaven het eerder al aan, het worden drukke tijden voor Yari Verschaeren. Play-off 1, EK voor beloften én eindexamens, het lijkt veel voor een jongen van 17 jaar. Al maakt coach Fred Rutten zich daar geen zorgen in.

Ondertussen raakte ook bekend dat Verschaeren zijn contract bij RSC Anderlecht verlengde tot 2022. Dat is toch al één zorg minder voor de jonge voetballer die de komende weken heel wat op de agenda heeft staan.

"Maar daar maak ik mij geen zorgen over hoor", zegt Rutten, "Het hoort nu eenmaal bij topvoetbal en Yari gaat daar moeten leren mee omgaan. Dat zal met vallen en opstaan zijn maar ik denk wel dat hij ten allen tijde met de voetjes op de grond zal blijven. We hebben ook de indruk dat hij het fysiek vlak allemaal aankan. Dat komt natuurlijk ook door zijn manier van spelen. Hij is geen powerspeler die veel in duel gaat en daar al zijn energie in steekt. Yari is een stilist.”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.