Verschueren: "Geen zorgen om licentie"

DONDERDAG, 4 APRIL 2019, 09:54 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Michael Verschueren ging gisteren namens Anderlecht langs bij de licentiecommissie. Die wilde nog een aantal zaken opgehelderd zien. "Ik maak me geen zorgen", sprak hij toen hij buiten kwam. "Ik heb het gevoel dat alles goed verlopen is."

De voorbije weken klonken hier en daar onheilsberichten over de licentie van Anderlecht. Zo stapte ex-coach Hein Vanhaezebrouck naar de licentiecommissie om aan te klagen dat hij zijn ontslagvergoeding nog niet gekregen heeft. Over dat specifieke onderwerp wilde Verschueren geen uitleg kwijt. 

"Het gesprek met de licentiecommissie ging niet om individuele details, wel over enkele puur balansmatige parameters", zegt hij in Het Laatste Nieuws. Onder meer de kapitaalsverhoging kwam aan bod. "Die kadert in een breder beleid en ik was hier om aan te geven dat we achter de cijfers staan die we hebben neergelegd. Op een transparante manier heb ik uitgelegd hoe we deze zullen realiseren.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.