Bolasie: "Eerste keer dat ik Rutten zo boos zag"

VRIJDAG, 5 APRIL 2019, 06:45 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Yannick Bolasie was tegen Club Brugge de beste man op het veld. Maar zijn weergaloze acties leverden geen punten op. "We hebben te veel geschenken uitgedeeld om kans te maken op de overwinning", klinkt het hard maar realistisch.

"Voor de rust had ik een déjà vu. Het eerste doelpunt was bijna een kopie van die in Genk. Ik heb onze coach nog nooit zo kwaad gezien in de kleedkamer als tijdens de rust. Terecht", zo vertelt Bolasie. "We wisten zelf ook dat het beter moest en dat deden we na de pauze. Toen toonden we een ander gelaat en knokten we ons helemaal in de wedstrijd. Op die manier moeten we altijd starten."

"Dat het van 1998 geleden is dat we thuis van Club Brugge verloren maakt het extra zuur. We zijn erg ontgoocheld, ook omdat we na de rust wél goed waren en kansen kregen. Er waren genoeg sterke momenten om te oogsten."

"Ik had moeten scoren"

Bolasie speelde op een voor hem ongewone plaats. Over zijn eigen prestatie was hij tevreden, maar niet helemaal. "Ik had moeten scoren, misschien zelfs enkele keren. De effeciëntie ontbrak en daar moet ik aan werken. Maar ik heb geprobeerd om mijn kwaliteiten uit te spelen en denk dat dit goed gelukt is."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.