"Het kon nog erger, geloof me"

ZATERDAG, 13 APRIL 2019, 07:43 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Een wedstrijd die wordt stilgelegd door vuurpijlen, we zien het niet vaak in België en al zeker niet van RSC Anderlecht. De beelden gaan ondertussen de wereld rond en toch kon het nog erger, dat zegt een anoniem lid van de harde kern van paars-wit. 

Dat de actie afgesproken is dat was duidelijk. De supporters wisten dat ze het risico liepen dat de match ging worden stilgelegd, maar dat namen ze er maar bij. Omdat ze het beu zijn. Omdat er iets moest gebeuren. Want op deze manier kan het niet langer. 

"Natuurlijk hadden we dit afgesproken en natuurlijk zou het niet gebeurd zijn moesten we voor gestaan hebben. En geloof, het kon nog erger, een deel van de harde kern ontbreekt. Wat Standard-supporters ooit deden met Proto, met Defour, was tien keer erger en toch zijn die wedstrijden niet stilgelegd. Maar het was tijd voor een statement, tijd voor verandering. Want de Anderlecht-trein is volledig ontspoord."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.