Constructief onderhoud tussen club en harde kern

DINSDAG, 16 APRIL 2019, 08:44 - Garrincha
Logo Anderlecht-Online

ANDERE Zes leden van de Brussels Casual Service (BCS), de harde kern van Anderlecht, werden gisteren ontvangen door het clubbestuur. Volgens de club volgde een 'constructief' gesprek dat niet in een vijandige sfeer verliep. De BCS vroeg onder meer om volop de kaart van de jeugd te trekken en Pär Zetterberg een belangrijke rol te geven.

Het waren sportief manager Michael Verschueren en pr-verantwoordelijke David Steegen die de supporters verwelkomden en met hen in dialoog gingen.
 
De leden van de BCS zijn van oordeel dat Europees voetbal niet meer haalbaar is en stellen voor om met het oog op volgend seizoen jonge talenten volop kansen te geven. Ze lieten ook weten dat de transfers van komende zomer spelers met een directe meerwaarde moeten zijn. Ook eisten de fans meer inzet van de spelers.
 
De supporters willen ook meer Anderlecht-DNA zien. Hiervoor kijken ze momenteel naar Pär Zetterberg. De BCS wil dat de Zweed een belangrijke functie moet krijgen binnen de sportieve cel. Ze spraken ook hun vertrouwen uit in Michael Verschueren. Ze schatten hem hoger in dan Herman Van Holsbeeck.
 
Vandaag zit Michael Verschueren samen met de Fan Board, de vertegenwoordigers van de supportersclubs.

Bron: Het Laatste Nieuws (/)anderlecht-online forum