Bondsparket vraagt een wedstrijd zonder publiek

DONDERDAG, 18 APRIL 2019, 06:48 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Na het wangedrag van een deel van de Anderlecht-aanhang tegen Standard vordert het Bondsparket een sanctie van een wedstrijd zonder publiek. Dat weet Het Nieuwsblad. Anderlecht legt zich hier niet bij neer. Dinsdag komt de zaak voor de Geschillencommissie.

Anderlecht werd op de hoogte gesteld van de strafeis en kan nu zijn pleidooi voorbereiden. Het Nieuwsblad vernam dat de club in beroep zal gaan mocht het daadwerkelijk veroordeeld worden tot een wedstrijd zonder publiek. Gezien het op dat vlak smetteloze verleden en het feit dat de club alles eraan doet om de fans te kalmeren, hoopt het op een voorwaardelijke match achter gesloten deuren of nog minder.

Mocht Anderlecht toch veroordeeld worden tot een wedstrijd zonder publiek, zal het wellicht proberen om via procedureslagen dat uit te stellen tot volgend seizoen. Voor de komende wedstrijden zijn al veel tickets verkocht. Begin volgend seizoen is het beter in te plannen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.