Kums: "Niet top, maar ook niet slecht"

ZONDAG, 12 MEI 2019, 23:11 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Sven Kums verliet kort voor affluiten hinkend het veld. Na een sliding kon hij niet meer verder. Ernstig lijkt het gelukkig niet. Na de partij vertelde hij bij Sporza dat hij verwacht donderdag gewoon te kunnen spelen.

"Ik deed een sliding en een Antwerp-speler, ik weet niet wie, kwam vol op mijn scheenbeen terecht. Volgens mij was het gewoon de tik, dus het valt wel mee. Ik hoop donderdag weer te kunnen spelen", aldus de Anderlecht-aanvoerder. 

Over het spel van Anderlecht was hij duidelijk: het was een punt op karakter. "We begonnen goed en kwamen op voorsprong. Antwerp schakelde dan over op de lange bal en daarvoor hebben ze ook de gestalte. Wij hadden het daar vrij moeilijk mee. Maar we kwamen de eerste helft goed door."

"Tijdens de rust hadden we gezegd om in de tweede helft meer op te bouwen en meer te voetballen. Het is dan zuur dat we zo snel een doelpunt tegen krijgen. Daarna speelde Antwerp nog meer met de lange bal."

"Op Antwerp is het altijd moeilijk spelen. We stonden ook te laag, zeker in de tweede helft. Toen kwamen we er voetballend niet meer uit. Op Antwerp een punt pakken is niet top, maar ook niet slecht. We schieten er wel niet veel mee op in de stand."



anderlecht-online forum