Joma wil maar mag niet

ZATERDAG, 18 MEI 2019, 08:40 - emjomi
Logo Anderlecht-Online

ANDERE Het einde van het seizoen is in zicht en daarmee komt ook een einde aan het tijdperk Adidas. Vanaf volgend seizoen is Joma de nieuwe kledingsponsor. De fans worden ondertussen ongeduldig en willen een glimp opvangen van de nieuwe shirts. Alleen kan Joma nog niets vrijgeven, de beslissing ligt bij paars-wit.

De meningen over de nieuwe kledingsponsor zijn verdeeld. Een deel van de fans roept al langer om terug te gaan naar de clubkleuren en konden niet leven met het felgroen/geel, zalmroze en ondermeer grijs dat de laatste jaren passeerde als uit-shirt. Andere supporters zijn dan weer van mening dat Adidas een merk is met prestige dat nu eenmaal hoort bij een club als RSC Anderlecht.

Joma beloofde al eerder dat het terug gaat naar de essentiële kleuren, paars en wit, iets wat door de meeste supporters op gejuich wordt onthaald. Alleen is het nu wachten op de onthulling van de shirts van volgend seizoen. 

Momenteel loopt er in de fanshop nog een grote uitverkoop van alle Adidas-artikelen, alles van het sportmerk is te koop aan -70%. En is het dus wachten op het moment dat de fanshop zich vult met artikelen van Joma. 

Op sociale media rijst de vraag of Joma geen tipje van de sluier kan/wil oplichten van de nieuwe shirts, het sportmerk antwoorde daar negatief op. Ze zouden wel willen maar die beslissing ligt bij het bestuur van RSC Anderlecht. Het is dus nog even geduld oefenen. 

 Bron: https://twitter.com/Jomabelgiumanderlecht-online forum