Verschueren: "Kompany wil zeer offensief voetbal spelen"

ZONDAG, 19 MEI 2019, 14:57 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Volgens sportief manager Michael Verschueren is Vincent Kompany de man die Anderlecht nodig heeft. "Met zijn terugkeer realiseren we iets dat iedereen onmogelijk achtte", vertelt Verschueren in de aankondigingsvideo.

Kompany had al verschillende gesprekken met Anderlecht. "We hebben veel over voetbal gepraat. Over onze visie, de toekomst van ons voetbal, de huidige problemen en de jeugd. Ik denk dat Vincent veel zin heeft om met de jongeren te werken. Hij heeft een duidelijk beeld over hoe we in de toekomst willen spelen: zeer offensief voetbal. Onze conclusie was dat we iemand als Vincent nodig hebben."

"Vincent heeft paars bloed. Hij wil ook dat deze club weer de club van weleer wordt. Vincent is een deel van ons verleden, maar garandeert tegelijk onze toekomst. Dit is het ideale moment om een persoonlijkheid als Vincent te introduceren. Vincent is een kind van het huis. Hij is de man die we nodig hebben om de club een nieuw elan te geven en het Anderlecht 2.0 op te bouwen." 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.