Scoutte Anderlecht Yusuf of iemand anders?

WOENSDAG, 5 JUNI 2019, 14:02 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De nieuwste naam die momenteel gelinkt wordt aan Anderlecht, is die van de Alhassan Yuruf, een 18-jarige Nigeriaan van IFK Göteborg. Terugkerend naar het bronbericht is het echter lang niet duidelijk of Anderlecht wel degelijk hem op de radar heeft.

Anderlecht is, net als Genk, Barcelona, Ajax en een resem andere clubs, geïntesseerd in Yusuf, zo lezen we vanmiddag. Er wordt verwezen naar het Zweedse Fotboll Direkt als bron. Het artikel op Fotboll Direkt vermeldt het Nigeriaanse Score als bron. Dus nemen we dat er even bij.

Score schrijft exclusief (wat betekent dat dit het bronbericht is) te weten dat Yusuf de interesse gewekt heeft van Barcelona en Ajax. Scouts van beide clubs waren volgens Score aanwezig tijdens de wedstrijd van IFK Göteborg tegen kampioen AIK Solna. Ook scouts en sportief managers van Anderlecht, Genk, Watford, Feyenoord, Genoa en Bayer Leverkusen waren toen aanwezig. 

Maar of zij daar allemaal voor Yusuf waren, is niet op te maken uit de berichtgeving. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.