Vlap en Atalanta blijkt gebakken lucht

DONDERDAG, 13 JUNI 2019, 22:04 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De Italiaanse website TuttoAtalanta, dat deel uitmaakt van het bekendere TuttoMercatoWeb, staat Atalanta Bergamo dichtbij een akkoord met Anderlecht-target Michel Vlap. De Italianen zouden 3,5 miljoen euro voor hem betalen, klinkt het. Onze collega's van FeanOnline vernamen echter dat hier niets van klopt.

Anderlecht deed in mei enkele pogingen om Vlap naar Brussel te halen, maar de starre houding van Heerenveen blokkeerde de zaak. Sindsdien werd het stil. Vandaag klinkt het vanuit Italië dat Atalanta dichtbij een akkoord met Vlap staat. De website noemt een transfersom van 3,5 miljoen euro. Wat vreemd zou zijn aangezien Heerenveen een Anderlecht-bod van 5 miljoen euro afwees.

Heerenveen-fansite FeanOnline hoorde eens rond in Friesland en kreeg bevestigd dat het bericht van TuttoAtalanta niet klopt. "Er zijn wel gesprekken geweest tussen de speler en club, maar het laatste contact dateert alweer van circa een maand geleden", zo klinkt het.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.