Kompany: "Mijn visie communiceren met de supporters"

ZONDAG, 16 JUNI 2019, 20:10 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Van dinsdag tot donderdag organiseerde Vincent Kompany een teambuilding met zijn nieuwe staf. In een videoboodschap vertelt de nieuwe speler-manager van Anderlecht over het belang en zijn ambities voor komend seizoen. "Iedereen moet beter worden: staf, ploeg, supporters, iedereen."

Lees hier de integrale boodschap van Vincent Kompany:

"Voor mij was het belangrijk om te zien dat de mensen die deelnamen hier vertrokken met een positief gevoel. We moeten nog werken aan veel zaken. Veel dingen moeten beter. Dat is niet erg, dat is normaal. Maar zonder een positieve energie is het onmogelijk om dat te realiseren. We hebben meer dan ooit beseft dat het om Anderlecht gaat. We moeten het voor onszelf doen. We moeten proberen een geheel te vormen om samen uit deze situatie te geraken. Dan zullen we volgens mij iets speciaals creëren."

"We zijn hier op teambuilding gekomen met het grootste deel van de staf. Het is belangrijk om de mensen te leren kennen. Vorig seizoen was een traumatiserend seizoen. Niet alleen voor de staf, maar ook voor de spelers en de supporters. Het is belangrijk om een bepaalde visie te communiceren met zoveel mogelijk mensen. Ik ga dat doen met de supporters, met mijn staf en met de spelers. Ik wil hen het gevoel geven dat we een plan, een visie moeten volgen. Dan zullen we uit deze situatie geraken."

"Het was fantastisch om iedereen samen te hebben en om te zien dat de verschillende departementen met elkaar praten over zaken waarover ze nooit hadden gesproken. Uiteindelijk moet iedereen beter worden: staf, ploeg, supporters, iedereen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.