Belgische nederlaag ondanks heerlijk doelpunt Verschaeren (video)

ZATERDAG, 22 JUNI 2019, 22:54 - Garrincha

WEDSTRIJDEN De Belgische U21 sluiten het EK af met een 1-3-nederlaag tegen Italië. Invaller Yari Verschaeren scoorde het Belgische doelpunt met een mooie krulbal in de rechterbovenhoek.

Sebastiaan Bornauw, Elias Cobbaut en voor het eerst dit toernooi ook Alexis Saemaekers kregen een basisplaats van bondscoach Walem. Saelemaekers mocht een kwartier voor tijd gaan rusten. Verschaeren was een kwartier eerder ingevallen. Tien minuten voor tijd bracht hij bij een 0-2-stand terug even spanning in de partij (bekijk hier het doelpunt). In de slotfase scoorde Chiesa de 1-3.

Al had die Chiesa eigenlijk niet meer op het veld mogen staan. Op slag van rust ging bewust op de hand van Saelemaekers staan toen die een strafschop claimde voor een duwfout (bekijk hier het fragment).