Eerste werkdag van Kompany: trainen, praten, observeren

DINSDAG, 25 JUNI 2019, 06:06 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Vincent Kompany maakt gisteren zijn entree te Neerpede. Voor de ochtendtraining sprak hij de spelersgroep toe en die maakte meteen indruk. Kompany zetten zijn visie uiteen in heldere en duidelijke woorden. Zelfs de pessimisten geraakten overtuigd. 

Trainen deed hij ook al was dat niet zo intens als zijn medespelers wegens zijn trainingsachterstand. Maar hij observeerde ook veel, heel veel. Tijdens de middagpauze at hij met de staff maar maakte hij wel de tijd om met verschillende spelers individueel een praatje te maken.

In de namiddag ging hij de training van de U21 bekijken, ook zij starten vandaag aan het nieuwe seizoen. Kompany observeerde ook daar en maakte links en rechts een praatje met een speler. 

Deze namiddag wordt Kompany dan officieel voorgesteld aan de pers in een grote witte tent die neergezet is op de synthetische velden te Neerpede. Kompany zal geflankeerd worden door Marc Coucke en Michaël Verschueren.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.