Van Holsbeeck urenlang ondervraagd in zaak Propere Handen

WOENSDAG, 26 JUNI 2019, 12:04 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Het was de laatste weken wat stil in de zaak Propere Handen maar dat wil niet zeggen dat de speurders stilzitten, integendeel. Momenteel verwerken ze de verklaringen van spijtoptant Dejan Veljkovic. In kader van die verklaringen werd gisteren ex-manager Herman Van Holsbeeck ondervraagd, hij zou zich persoonlijk verrijkt hebben bij een transfer.

Het gaat over de transfer van Milan Jovanovic in 2011, Van Holsbeeck zou toen 50.000 euro commissie opgestreken hebben buiten medeweten van de rest van het bestuur van RSC Anderlecht. Van Holsbeeck ontkent alle beschuldigingen.

Maar ook alle andere transfers onder het bewind van Van Holsbeeck zijn onder de loep genomen, en zeker die waar makelaars Mogi Bayat en Dejan Veljkovic mee bij betrokken waren. Na een verhoor van acht uur mocht de ex-manager terug naar huis. Hij is niet in verdenking gesteld maar moet op een later tijdstip nog eens terugkomen voor een derde verhoor.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.