Vlap na oefenmatch: "Met Anderlecht in mijn hoofd"

WOENSDAG, 26 JUNI 2019, 23:34 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Michel Vlap wil snel naar Anderlecht. Dat vertelde hij woensdagavond na een oefenduel met Heerenveen. "Ik sprak met met Vincent Kompany", aldus de middenvelder. "Ik wil duidelijkheid. Nu hang ik ergens tussenin en dat is lastig."

Heerenveen speelde woensdagavond zijn eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding. Tegen Regioselectie Gaasterland speelde Vlap de tweede helft mee. Met hem tussen de lijnen breidde Heerenveen de 0-7-ruststand met één doelpuntje uit. Vlap kreeg een goede kans, maar scoorde niet.

"Ik wilde graag meedoen, want ik ben een liefhebber. Maar natuurlijk zat Anderlecht in mijn hoofd, je wil geen blessures oplopen", vertelde hij na de partij aan Voetbal International. "Het is een lastige situatie. Ik weet niet of het al rond is of niet.

"Ik wil duidelijkheid en weten waar ik aan toe ben", gaat Vlap verder. "Ik wil ergens naartoe werken. Ik heb ambities en Anderlecht is een fantastische club. Een transfer zou fantastisch zijn, voor de club en voor mij, als er een mooi bedrag komt. Ik zal Heerenveen trouw blijven, maar wil hogerop en mezelf ontwikkelen."

Vlap ziet Anderlecht als de ideale stap. "Ik heb al gebeld met Vincent Kompany. Hij zei dat hij me al zag spelen en volgde. Dat is wel kicken."



anderlecht-online forum